Tüntetések
Ibiza Előzmény: #793109Én a magam részéről rendpárti vagyok és nyitott...
Ha úgy kezdesz egy pozitív mondatot legyen..? egyből mondom..igen..legyen.
Legyenek normális egyszerű és átlátható törvények amik adnak egy mozgásteret..egy túlszabályzás nélküli
keretet a társadalom életéhez.. ezek a törvények mindenkire
vonatkozzanak.. nem lehetnek a törvényekben féregjáratok..ahol a
furcsaarcú ügyvédek közlekednek.Az ügyeskedőket fogják meg..nem az
agyonszabályozott törvényekre van szükség...a 20% úgy is ügyeskedni fog ha megfeszülnek is..ezért nem lehet a 80%-ot gúzsbakötni.
Kellenek
civil szervezetek.. ezek legyenek átláthatóak.. és valóban az
elsődleges cél érdekében dolgozzanak..ne valami fedőszerve legyen egy
politikai vagy eszmei tömörülésnek..ha mentsük meg a bálnákat akkor azon kell dolgozni..nem lehetnek politikai célok.
Ha valamelyik civil szervezet a kormány ellen dolgozik (ez nem a véleménynyilvánítás) az demokráciaellenes..antidemokratikus ..miért? mert a demokráciának megvannak a szabályai..ezen belül kell mozogni.. szereptévesztés és antidemokratikus ha ezeken a szabályokon kívülről támadják a demokratikus felépítményt..
Ha nem tetszik egy választás eredménye..amit a többség hozott.. ki a f..t érdekel.. így jártál..
Azt sem értem miért engedik a gyűléseket olyan helyre amik korlátozzák más emberek jogait.. Nem bonyi.. Budapesten a körutak a hidak a sugárutak a város vérkeringése..miért kell ezeket eltorlaszolni..Sokan jönnek temetésekre esküvőkre keresztelőkre.. de nem jutnak el mert macskajánosok épp azt gondolják amiről makognak az ezeknél a dolgoknál fontosabbak.. van ezeken felül hely ahol lehet hordókat felállítani..onnan nagyot kiálltani..és ontani a rögeszménket..
Nekem nem idegen a migráció.. jöjjön aki dolgozni és adózni akar..nekem színesen szép a világ.. ez a természetes migráció.. házasságok.. élethelyzetek.. iskolák.. most is él itt sok holland israeli francia.. angol.. szír..iraki..vietnámi..egyiptomi török....kínai.. tartsák szokásaikat.. de nem alakulhatnak ki párhuzamos társadalmak..a magyar törvények az elsődlegesek..akinek nem, az ne jöjjön.. keressen magának tematikus országot ami megfelel neki.
bonyi? nem.