Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Tüntetések

Ibiza Előzmény: #793105

Lássunk lényeget,

Hoznak olyan törvényt amivel átláthatóaknak kell lenniük az alapítványoknak az iskoláknak..és civil szervezeteknek.. erre vonatkozóan usában -a demokrácia nagy exportőrénél- lényegesen szigorúbbak az előírások.

Ez helyes, hiszen átláthatónak kell lenni egy ilyen szervezetnek ne feledjük a terrorveszélyt..és a pénzmosást.

lehet..sőt valószínű kártékonygyurkára is szabják.. a törvényt.. ami kisszerű dolog.. nem elegáns..(ha csak érintett gyurka akkor ki a f..t érdekel ) nem szép..HA így van.. a teljes törvény előterjesztést nem láttam...azt sem tudom mennyire volt előkészítve..

Hogy erre a helyzetre lesznek megmozdulások és bejelentett tüntetések..az jó..demokrácia van.. az, hogy ezek az emberek hazudnak torzítanak.. hát az már az ő személyes kisugárzásuk..

Tüntethetnek, minden média leadja a nyilatkozatokat..élő közvetítések vannak.. és közben arról beszélni nincs demokrácia és sajtószabadság Mo.-on.. az egy nagyfokú butaság.. tudod.. "engem gyíkká változtatott..mondja a faszi.. néznek rá mert nem gyík.. jaaa de már elmúlt." (Brien..)

Lássuk azt is nagyon felkészült/szített csapat van itt...jól használják a média eszközeit..rendszeresen provokálják rendőröket..lakosokat..eszkalálni akarják a helyzetet.. viszi őket a vérük..tudni akarják meddig mehetnek el.. és utána lehet nyafogni ha túllépik a cselekvés határát..várják a szélsőségesek megjelenését.. ha nem jönnek, kénytelenek visszahívni szabóalbit israelből...legyen máá.. "mi van én már szart sem érek"..nekem nem járnak a szélsőségesek?

Nézzük miről beszél ez a brigád? hát a tervezett iskolai változásról a legkevesebbet..arról: nincs demokrácia..erről fentebb írtam.. és belejön a kormányváltás.. mint politikai elem.. akkor most mi is a cél?