Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #791734

MO. az ingatlan árak sztem nem azért ugrottak mert pénzmosás.. pontosabban részben .. egyrészt lejártak az állami pénzmosodákban az 5éves terminusok.. másrészt a hozamsivatag.. nem volt mibe fektetni.. maradt az "olcsó" lakás.. airbnb.. harmadrészben magasabbak a bérek.. sztem ez a 3-as katyvasz eredménye.. nem beszélve negyedik hatásnak a faszkodó fidesz..vegyél paraszt lakásot akciója..ez volt a katalizátor.. a tavarisik ki tudjanak szállni.. azt gondolom most már tömés van..tisztánlátók már kiszálltak..

Felmentek a bérleti díjak..de a korábbi elfogadott 10-12éves megtérülés már sok esetben 15-20év..

Bp-en a belvárosban vannak komplett üres házak..kisebb utcák.. offshore cégek mögé bújtatott politikusok..israeli és orosz/ukrán befektetők nevén..

Egy 100-150éves rosszul megépített alig karbantartott tőkehiányos társasházban megér a 7-8-9 kerben 500-600eFt/nm-ert? miközben ennyiért vagy ennél olcsóbban vehetsz rózsadombi ingatlant.

Most esnie kell az áraknak..mert sztem emelkedni fognak a kamatok.. sok gond van az ingatlanokkal..és már meghozták a hozadékot.. harmadrészt az airbnb-zést szigorítani fogják..

Ismerek olyan lakást nem kelt el 45 millióért..most felvitték 65-69re

Az utolsó rész az..sok ember valóban gazdag lett így vagy úgy de gazdag.. (MO-on is)..ők már nemzetközi szinten gondolkodnak.. lakás a Bp.belvárosban Bécsben.. Londonban.. Floridában.. az ingatlannak megvan a helye a befektetési portfólióban.. lakás műtárgy fejlesztési terület.. arany gyémánt valuták..államkötvények..