Regisztráció Elfelejtett jelszó

phiona

Ibiza Előzmény: #791418

:) a múltkor is beégtél mert épp nem voltak nálad a dossziék.. és nem emlékeztél dolgokra.

Beteg anyukád de itt hagynád?

Sajnálom, ezek mindig nehéz dolgok. Ilyenkor lehull a fátyol..letisztulnak a dolgok.. kemény..mert egyszer lesz olyan amikor az van mit nem tettél meg.. mit nem mondtál ki..vagy mit mondtál amit nem gondoltál komolyan..

Modoros az írásom? Nincs humorérzékem? ezt nem tudtam.. valami fogalmi zavaraid vannak...de hát így látod..

Nem alázlak, alázod magad.. a nőket alapból tisztelem soha nem tenném..(mellesleg nem egyedüli nő vagy) ha pasi lennél megtudnád mi az alázás :) pasik igazából csörtéket vívnak.. mert féltik a heréiket.. csörték és egy kis vérszívogatás..egy kis szurka-piszka..de te a végsőkig harcolnál butaságokért..tököt akarsz növeszteni..minek?

Komolyan a jobbító szándék mondatja velem.. egy sznob (nem fogod érteni az értelmét) liba benyomását kelted akinek nagyon hiányzik egy pasi de nem mer nő lenni hiszen a nőket alázzák..

Egy férfi és egy nő egy egész.. jin-jang.. együtt gyönyörű lenni..

Prolizol embereket miközben a jelentését sem tudod.. Én nem veszem magamra mert egy sznob libától ez csak gágogás....?

Ragasztgatod a cimkéket de nyafogsz, hogy téged minősítenek..mert ez nem itélkezés.. az majd egyszer.. valahol máshol..

Ki mit tanul..milyen sulikba jár..magol vagy tanul..olyat tanulsz amit nem is értesz de muszáj.. sokan belerokkannak..izzadságszagű elsőgenerációsok lesznek.. én 19 évet jártam sulikba.. volt olyan belógtam órákra más iskolákba.. mert maga a tudás érdekelt.. 2 könyvtárba jártam..a végén már 3ba..mert már mindent kiolvastam azokról ami engem érdekelt.. szüleim utálták a komikat..de kinevették a kardcsörtető majmokat.. szabadság és tolerancia..nyitottság a világra.és még is hagyományok és hazaszeretet... gyönyörű gyerekkorom volt..szüleim ismerőseim.. a környezetem .. a természet által..pedig minket még vertek is a suliban..

"..Tipikus utó Kádár-kori az attitűdöd, az öntudatos proli aki ügyesen átmentette magát fidesznyik haszonélvezőnek," azért egy ilyen mondattal alázod magad eléggé nem?

1988óta vállalkozom..1993óta főállásban.. jegyzeteidben láthatnád..

Miattam ne menj el..nem bántalak..csupán add önmagad.. pontosabban azt ami benned van.. ne azt amit láttatni szeretnél.

rebegtess meg.. :DD

egy fórum akkor jó ha szines.. biztos van rád is igény.. a paripa is kell ide..az undok kismalac nyúlnak is van helye.. prosi bányaiz is üde színfolt.. a lényeg mindenki adja önmagát..egy ember egy vélemény.. a tiltsuk ki akasszuk fel típusok azok már eleve halottak.. lepkefing életűek..tehát ne tedd.