Regisztráció Elfelejtett jelszó

phiona

phiona Előzmény: #791410

Ki is vezet dossziét? :-) Én mellesleg nem, csak jó a memóriám. Keveset mesélek magamról, látom anyám megmaradt. Beteg sajnos, és mint ilyen megalkuvó. Nem szereti h kiállok és harcolok – félt h sokat kockáztatok, félt h túlbecsülöm magam h bírom ami ezzel jár. Az ő részéről érthető, de engem pont az a bázis éltet ebben ami mögöttem van. „Híveim” – írtam idézőjelben, mondjuk minimális humorérzéked eddig se volt. „Felszínes kis életem” – mi fogalmad van róla? de ítélkezel.

Nem, nem írsz jól. Nemtom ki mondta neked, erre ebben a fórumban 1 utalást se láttam. Banális tartalom szerény közegben és modorossággal. Írva hatni: művészet, van tudománya is: szemiotika, sztem a legjobbak ebben Umberto Eco és a hazaiak közül: Szerb Antal. Nem lehet persze úgy írni h olvasok x fejezetet és akkor most tudatosan írok - hanem amit tanulsz beépül, és működik: tudsz hatni. Ez persze nem megy a személyiség átütő ereje nélkül, gondolatok nélkül, az kevés h mit olvatam a Figyelőben meg mi volt a SZU-ban… már ha engem akarsz alázni, mert én egyedüli nőként állok itt a tűzvonalban, és mivel lenyomottnak érzed magad, azért rebegsz. Túl nagy egyetértés a „korszakalkotó” írásaiddal nem volt, tán semmi, reakció se. Tipikus utó Kádár-kori az attitűdöd, az öntudatos proli aki ügyesen átmentette magát fidesznyik haszonélvezőnek, és még osztja is az észt. A jövő polgára. Szomorú.

A cicamica is. Megyek mert máshol van dolgom és amit itt kellett/lehetett megtettem. Nem kell itt semmi önigazolás nekem, alázhat bárki. Jobb lett volna érvekkel jönnöd (kormány), de személyeskedésbe vitted, ez vagy te. Képzeld, a magánéletem is rendben és jól is keresek, megélek bárhol – nem magam miatt emeltem szót.