Regisztráció Elfelejtett jelszó

phiona

Ibiza Előzmény: #791404

:) anyád nem véletlenül mondta elszaladt veled a ló.. pedig Ő elfogult a butuska kis lányával...

és már híveid is vannak.,,gratula.

Nem vagy birtokába annak megítéld ki hol tart szellemileg..felszines kis életed csak karcolja a valót.

ÉN egyszerűen és világosan írok, hogy megértsd..(állítólag jól írok) .te meg szétcifrázod mert azt gondolod ebből látszol többnek..."híveid elött"..(innen már csak egy ugrás az alattvalóid) de se füle se farka..

szomjazod az önigazolást..

lelépsz cicamica.. elvészel a virtuális térben.. igen..sokan nem szeretik ha átlátnak rajtuk mint a vodkásüvegen.. szembesülnek önmagukkal.. jobb ha alattvalók/hívek kurkásszák. :)

De nem annyira hiszek neked..nem véletlenül körmölgetted a dossziékat a fórumosokról. Itt leszel mint olvasó..de Én tudom nem fogod kibírni..bukik majd a legendád.

Keress egy normális pasit meglásd helyrebillensz.. de ketyeg az óra tik-tak tik tak..

Nekem valódi életem van valódi emberekkel.. az itteni csevej csupán egy kis lazulás.. a munkában..egy pótlék..a régi idők emlékére amikor még heti 1-2 alkalommal összejöttünk haverokkal.. ma már jó ha 2-4 havonta sikerül.