Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

phiona

phiona Előzmény: #791327

Ha szellemileg nem érsz el 1 szintet, nem annak a hibája, aki igen. Lehet h sok bulvárt olvastál de elég egyszerű és butuska vagy, nagy kompenzációs egóval – valami nagyon hiányzik és azt hiszed itt pótolhatod. Én nem itt élek, nem népszerűsködni akarok hanem kritikákat írok – mert itt, ebben a poziban ennek van létjogosultsága. Másban másnak. Soha senkit sehonnan nem tiltattam ki és nem jelentettem fel – a mások véleményén elgondolkodom, van h korrigálom is a magamét. Ez lenne a beszélgetés, megvitatás lényege, ugye. Az alant írtakban nincs mit: a tények beszélnek magukért. Tán 12 pontban írtam javaslatokat? a „híveim” lehülyéznek h leállok ezen a színvonalon – nem akolmeleg, sok a vita de nem proli szinten… értelmiség. És amúgy boldogan élek, többek között gyerekeket nevelek sok nevetéssel és örömmel értékekre, te persze nem tudod mi az. Én lépek hamarosan, mint Mary Poppins-t messzire visz a szél :-) de ezeket le kellett írnom, lelkiismereti kérdés. Nem kell tőlem félned, nem veszem el a fókuszt a jövőben rólad :-)