Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

tozsdenyul Előzmény: #791388

az anyázás kérdésében hazudsz, még semleges olvasók is jelezték értették, hogy mi minek volt a következménye

Álkeresztényre fordítva neked a dolgot: a szelíd Jézus is vehemensen támadta az álszenteket, farizeusokat, és persze ott is a tükör volt a sáros...

"Parafálás nem egyenlő aláírással."

Jaja, én idéztem neked a definíciót, vazze, hihetetlen mint a fidesz, te is azt hiszed pár hét alatt elfelejtödik úgyis, és megint lehet hazudozni?

"És jelzem, hogy az nem orosz propaganda, és nem hazáárulás, ha Eu felelősségét/viselkedését is firtatom Ukrajna /migráns/ vagy bármi kapcsán, hanem tényeken alapuló vélemény."

"A te világodban viszont, aki megkérdőjelezi /firtatja/ másként gondolja, Az álhírek áldozata, Orosz propaganda áldozata, Hazaáruló, Hazudik"

Nem, ez megint folyamatos hazugság.

Aki hazudik, azokra igazak a fentiek. A firtatókra nem.

Én azt állítottam, hogy 3 dologban tényszerüen hazugságot állítottál. Nem vélemény, hanem ténybeli hazugság. Ami a te témában mutatott tájékozottságod alapján tudatos hazugság, és pont orosz érdeknek megfelelöen. Ezért gondolom tovább, hogy hazaáruló hazug szar vagy.

Volna egy másik eshetöség, hogy téged is megtévesztett a fidesz/orosz propaganda, és rohadtul benézted. Erre utaló jel nincsen, mert ugyanazt a propagandát nyomod tovább, fikarcnyi tétovázás, gondolkodás nélkül. Ugyanabban a stílusban, mindenféle hazug inszinuációkkal élve.

Pedig csak rámutattam, hogy 3 marha nagy (2 másodperc alatt kiguglizható) ténybeli valótlanságot tettél bele a propagandaanyagod logikai alátámasztásába.

Látom, hogy nem tetszik, de sokadszorra mondom, nehogy már rajtam kérd számon, hogy rámutatok a hazugságaidra, nem az én hibám.

Ha meg a propagandát akarod elismételni, ahhoz nem kell az álszent moralizálás, lökjed nyugodtan, nem kell megvárnod hozzá, hogy leírjam a véleményem rólad :)