Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

tozsdenyul Előzmény: #790746

elöször is, amit nekem tulajdonítva írtál, az rohadtul nem helyénvaló/ízléses, ezért a te kurvanyádat...

Az csak külön minösít téged emberi színvonaltalanságodban, hogy nem érzed, milyen "gáz".

Na, de hogy mi a valódi gáz?

Hogy magyarországon sokezer, 65 év alatti, aktív ember hal meg, elkerülhetö halált, minden évben, akik élnének, ha pl Romániába születtek volna.

Ha egyébként hülye lennél, és nem láttad volna, ahol ezt tölem nem elöször olvastad, a közúti balesetben elhunytak éppen ebbe a statisztikai kategóriába tartozik. Így jön ide Verona.

Szeretném, ha valamit megértenél, mert kurvára nem vicces, ahogy kezeled sok ezer magyar honfitársad halálát.

Ezek 65 év alatti, fiatal, aktív, családos, gyereket nevelö vagy vállaló emberek, akik ELKERÜLHETÖ halált haltak. Pont, mint a veronaiak.

Nem beszéltem a 65 éven felüliekröl, nyugdíjasokról stb

Ök egy külön kategória, ök is sokan meghalnak, többen, mint máshol.

A veronai esettel a statisztikailag azonos kategóriába tartozó, FIATAL, ELKERÜLHETÖ halált halt magyarokat hoztam párhuzamba.

Ugyanis az kevéssé fontos, hogy én kivel vagyok szolidáris, ki felé mutatok részvétet (természetes, hogy a veronai áldozatok felé is), akár a te véleményed szerint is.

Az a személyünknél fontosabb, hogy ezekkel az elhallgatott ezrekkel mi van/mi lesz, hogy a te gazdáidnak, akikért itt munkálkodsz, FELELÖSSÉGE van sokezer magyar fiatal halálában.

Mert egy ilyen helyzetben, ahol Románia, baszki Románia is jobban teljesít az elkerülhetö halálok elkerülésében, ott FELELÖSSÉGE van azoknak, akik 27 évböl 13-at kormányon töltöttek, és semmilyen reformot nem csináltak, ami reform lett volna, azt is elgáncsolták, és egy ilyen helyzetben KIVONJÁK a forrásokat az eü-böl, "hasba rúgják az ápolót", leszarják a fekete ruhás növéreket. A növéreket, akik ezekért a halottainkért szólalnak fel.

Az itteni csicskájuk a varangyoknak meg álszenteskedik a veronaiakkal, és továbbra sem akarja tudomásul venni, hogy sokezren, fiatalok, aktívak, halnak elkerülhetö halált ÉVENTE! És Romániához képest!

Persze , hogy együttérzünk a veronaiakkal.

Szörnyü tragédia.

Ti mikor fogtok együttérezni a sokezer halottal, akik szintén szörnyü halálokat halnak, csak azért mert olyan országba születtek, ami fontosabbnak érzi a focit, mint hogy öket megmentse? Mikor fogsz TE, vagy a kormányod elnézést kérni azoktól a hozzátartozóktól, akik elveszítik fiatal családtagjukat, mert nem voltak fontosak annyira legalább, mint Romániában?

Letagadod öket, elhallgatod öket, tereled a témát róluk, keresztény, együttérzö kis pubika.

U.i.: nem csak tüzhalált halni szörnyü dolog. Csak te kevés másféle szörnyü halált láttál.

Ja, és nagyon klassz, hogy írsz pár bekezdést egy esetröl, ahol hajszálon múlt egy beteg élete, és majdnem meghalt. Elkerülhetö halált. Mert bakteriális fertözéssel meghalni, 65 éves kor alatt, a mai egészségügyben elkerülhetö halálnak számít. De megmentették.

Várom majd töled az együttérzö bekezdéseket azokról az ezrekröl, akik viszont meghalnak. Évente. Akik élnének, ha Romániába születtek volna. Mert olyan jól teljesítünk.