Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

prospero Előzmény: #790733

sztem nem helyénvaló/ízléses a veronai busztragédia áldozatait akik legtöbbje valószínűleg élve égett el - nem először történik ez tozsdenyul részéről- eüvel való párhuzamra használni. De ha szerinted az, akkor a Te nevedben is elnézést kell kérjek, nem érzed se Te, se tőzsdenyúl, hogy ez gáz.

És mielőtt még: ezzel nem mondtam értékítéletet az eüről, nem legitimáltam azt ami nem úgy folyik, ahogy kellene.

De mondok egy pozitív példát az eüről. Egy fiatal gyerek nermrég került be súlyos bakteriális (húsevő baktérium) fertőzéssel a kórházba két oldali tüdő és mellhártyagyulladással, légmellel, majd a vérét is elkezdte lebontani a baktérium. Három kórházban kezelték, amikor úgy érezték, hogy nem tudnak többet tenni, akkor továbbküldték. Három kórházban került kapcsolatba orvosokkal és a három kórház orvosa napi szinten konzíliumot tartott a gyerek állapotáról. A gyerek más betege lett másik kórházban és a szóban forgó orvosok napi szinten látogatták a másik orvos betegét a másik kórházban, hogy megmentsék az életét. Elmondták az orvosok a szülőknek, hogy a gyerek a visszafordíthatatlan fertőzés határán volt, amikor sikerült megfékezni a baktériumot. Egy hajszálon múlt egy 14 év alatti gyerek élete, de azt gondolom, hogy ebben az esetben az orvosok az elvárhatón túl teljesítettek: emberségből. Köszönet érte.