Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

még 6 napig nézhető, de lehet, hogy csak éjszaka

phiona Előzmény: #790745

Állítólag nagyon jól főzök :-) és jó a felvetésed, csak minőségi alapanyagokból lehet jót. Több helyen voltam-vagyok/főztem-főzök a világban, vannak helyi ételsoraim, mert van amit itt lehet jól van amit ott. De nem gasztroblog :-)

Én értem a te világképed, tényleg nem bonyi. Az enyém tán összetettebb, és nem kérdés h mindenkinek joga van a véleményéhez. Egymás győzködése inkább azért megy mert mindenki úgy tartja: olyan tisztán látom, nem igaz már h te nem. Követem a híreket de csak a reggeli kávé mellé – amúgy a valóságban élek, húsvér emberekkel beszélgetek és nem véletlen h a média is ezt a hangulatot adja vissza v ragadja meg. Még csak azt se mondanám h jelenleg polarizált az ország mert olyan mélyen a Fidesz népszerűsége… közvéleménykutatásoknak nem bedőlni, szinte mindenki megfélemlített. Más lesz a szavazófülkék magányában, már ha nem uralkodik el a szkepticizmus. A túlpolitizáltság meg azért van, mert állandóan ingerlik a (nem hülye) népet. Hopp megint 1-2 cég közbeszerzés szálloda, hopp megint költség nőtt 1-2-x száz milliárd. Bayer és Kiss Tibi meg messze nem azonos szint. És persze, mondjad te is meg Prospi is, ez lenne a cél h véleményeket ütköztessünk – ebben mindenki kinyilatkoztat, én is. Nézd, nem 16 éves kamaszok vagyunk akik itt írunk, van mögöttünk 1 életút, tapasztalatok… látásmód. Ami nyilván nem fog 1-1 kommenttől megváltozni, de alakulhat, árnyalódhat mások véleményével. Meg vannak az olvasók, őket sem szabad becsapni. Van az az elfogultsági szint amiről már nem feltételezhető h érdek nélküli. Nálad sem.

Mániád a zsidó emlékmű, ez Lézernek kellett, nekem nem… tőlem mindenkinek lehet emlékműve ha ezzel kiteszi a feszkót, sokkal inkább sok kis emlékmű mint fáraó stadionok… amúgy az emberek le is teszik általában a maguk „emlékművét”, kertészkedésben – faültetésben, gyerekekben, írásban, egészséges ember kidolgozza magából a feszültségeit is, jó esetben építéssel.

Nem tanulunk a múltból és nem tesszük a jelent és nem a jövőbe nézünk, ha néma cinkosként tűrjük ami van. Ne felejtsük: nem hatalmaskodókat választ a népesség hanem szolgákat, akik az érdekeit képviselik, megfizetve. A fizetség megvolt, de valahogy mégis ellopódott az ország – nem csak gazdaságilag. Nos ez a baj, hogy nem mindenkinek konveniál mint neked a szellemiség sem. Jó gazda módján az ország javaival meg: jaja :-) de az intéző nem arról szól h elköti a birtokot :-)