még 6 napig nézhető, de lehet, hogy csak éjszaka
Ibiza Előzmény: #790731:) te tudsz főzni?
ha mindent belerax a lábosba ami finom..az nem lesz nagyon finom.. hanem egy katyvasz.. ahogy írsz az is ilyen...nekem.
De lehet csak redbullal főzöd a kávét..amitől olyan leszel mint a mókus a "sövényen túlból"
nem bonyi amiket írsz.. de minden kulcs- és hívószó benne van ami 1-2 napon belül megjelent a médiában.
Értem én..fegyverbe magyar.. menjetek és fejezzétek le őket..
a személyes szabadság a vélemény nyilvánítás joga mindenkit megillet.. értem én, hogy kellemetlen ha ez másokra is vonatkozik.. lehet véleménye kvimbis csókának... de lehet bayernek is.. mindketten egyformán ismertek.. ezt az ismertségüket használták ki..oszt?két bohóc.
Ha liberálisak vagyunk akkor bizony a személyes szabadságod nem sértheti másokét..és ha te elmondhatod a sületlenségeidet..akkor "sajna" hüje ibiza vagy Prosi is.
Ha hemzsegnek a zsidó emlékművek akkor bizony lehetnek magyar emlékművek.. és minden nemzetiségne lehet akiknek sérelmük bújuk-bajuk van.. minden sérelem egyforma.. minden élet egyforma érték.. legyen az cigány..sváb..zsidó.. magyar.. amikor évforduló van mindenki szépen elvonul és csöndben emlékezik..
tanulunk a múltból.. tesszük a jelent és a jövőbe nézünk..