Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

phiona Előzmény: #790730

No most bántam meg h szóba álltam veled... ez a mocsok amit itt toltál nem kimenthető. Bayer szánalmasságát úgy menteni mintha tőzsdenyúl a veronaiakkal nem lenne szolidáris, és "elegáns" mozdulattal rákenni a bayeri sarat: nos ez a legszebb habonyi attitűd, most végképp elárultad magad :-) és szégyelld is magad, és visszavonom amit az előzőkben írtam: nem, nektek nem lehet út. Olyan szinten gennyes a lelketek, amiből csak sivárság fakadhat, a többi max csak trükközés, de ami nem valódi: mindig elbukik. Hát akkor mielőbb.

Mielőtt: nem tőzsdenyulat védem, de ő csak annyit írt: néhány ezernyi veronai hal meg az eü-ben, akik Romániában, Szlovákiában még élnének. Ez tény. Jelenleg főleg a sebbacik pusztítanak köztudottan, mert minimális higiéne sincs – mindenki retteg kórházba menni, bravo Mo.! Ezt sikerült demagógul úgy forgatni h részvétlen… legalja. A veronaiakra fény vetült a szörnyűség miatt, és megváltói voltak az áldozatok azoknak akik a jövőben utaznak: nincs több éjszakai buszozás, +benzintartállyal trükközés, nappal aktívkodás éjjel volánnál alvás, kiemelt odafigyelés lesz. Ez már sulibuszoknál is így lesz, de nem változtat azon h valóban sokkal több névtelen hal meg az eü hibái miatt.