ingatlanos lehúzás?
Ibizahttp://www.portfolio.hu/finanszirozas/hitel/ki_az_...
nem tudok szabadulni a gondolattól...nagy kitömés volt.. tisztámlátók kiszálltak jó áron ingatlanjaikból.. a romos vizes mosókonyhák is elkeltek félmilliós nm áron..
tömés vagy a piaci vákum kiegyenlítődése?
airbnb...csok.. hozamsivatag.. lejáró smsz számlák konstelláció?
Pénzmosoda?
megveszem 35ért, haveri cég megveszi 70ért és tiszta a zseton.. haveri
cég meg elszámolja veszteséget amikor 45ért egy-két év múlva eladja
haver gyerekének?
100-140 éves komcsik által 40évig nem
karbantartott gyorsan épített házakat 450-750 ezer/nm áron el lehet
adni? Miközben az új építésűek beker ára 350e/nm körüli
Már egy ideje próbálták beindítani a kritikus tömeg robbanását a haveri média.. lejártak az állami pénzmosók 5 éves türelmi ideje..keresi a pénz a helyét. habonik rájátszanak erre vagy csak simán piaci folyamatok egyensúlytalanságok kiegyenlítődése? van ennyi eszük?
offshore
tulajdonban lévő belvárosi üres házak várták az emelkedést.. legyen
CSOK..és lészen.. a paraszt meg felveszi..hiszen ingyééé van.. annyi
esze nincs..korábban olcsóbb volt az ingatlan..többel lett drágább mint
amennyit "ingyé" kap..
5 társasházban volt ingatlan amit ismerek..tető csatorna, villany víz- gáz és statikai problémák mindenütt.. a régiek sem voltak szentek.. a sóskuti mészkövet apró és nagytéglát beépítettek mindent a házakba..szigetelést nem ismerték..de főleg nem használták..
Tudom hozamsivatag van.. "a szomszéd fia is airbnb akkor én is tudom..".. a malacokat időnként levágják ugye?..
Bankoktól csomagban lehet, lehetett venni az ingatlanokat.. árveréseken adtak el jó ingatlanokat olcsón.. ha nem a cimbora nyerte el akkor indoklás nélkül érvényteleníteni lehet...
Nem jönnek ki a számok.. 45-50millióért veszel ingatlant.. kiadod 100-120e-ért...mennyi idő alatt térül meg? Vagy hány év fizetéssel lehet megvenni?
kalkuláltak a növekvő bérekkel? ki tudja megvenni/bérelni?