még 6 napig nézhető, de lehet, hogy csak éjszaka
banyaiz Előzmény: #790357Ez a kontraszelekció amit felsorolsz, hogy ki válthatná, kiből lehet választani. Már megtette a hatását bőven messziről nyilvánvaló. Csak olyan figurák maradtak meg ebben a szelekciós folyamatban akik elfogadják feltétlenül főnöknek, ez az első számú parancsolat amit be kell tartaniuk , ezt tabu megkérdőjelezni, szentségtörés, ez a tekintélyelv lényege.
Ennek a szűrőnek megfeleltekből vagy a képességek hiányoznak , még ehhez a buta vagyok , de hangos típusú kampányoláshoz is határeset. Vagy az ambíció arra, hogy első számú vezető legyen. Vagy mindkettő leginkább. :)
Most eltudod azt képzelni, hogy egy Kósa, Rogán , vagy Lázár legyen az ország miniszterelnöke? Hát én nem de mondjuk egy Trump után óvatosan kell bánni a képzelet határaival. :)
Áderről én el tudnám képzelni egyébként, szerintem a 2. verzió mert így messziről kicsit kilóg ebből a csapatból értelmi szintjét tekintve. Csak valamiért nem ambicionálta ezt az átveszem hatalmat történetet. Horgász azért egy bizonyos nívót mindig képvisel ne felejtsük el. :)
Lényeg a lényeg ez a folyamat pusztítja el majd ezt az egészet párt szinten is, és országos hatalmi szinten is. Ez elkerülhetetlen és már visszafordíthatatlan innen vsz. Ilyen mélységekből már nincs visszaút, holnap Viktor kiesne a játékból game over. Eltűnt a megkérdőjelezhetetlen tekintély mi lesz most velünk világvége kb .
Mint mikor Sztálint váltotta egy Hruscsov őt egy Brezsnyev. Finoman szólva egyiket se az eszéért tartották a pártban. :) Ez a kontraszelekció. Megnézed mi lett mondjuk Kirov, vagy Trockij sorsa. Mondjuk egy Hruscsovval összevetve hát ég és föld kb a 2 ember. Hát ez ilyen folyamat.