Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Gl

Ricsi Előzmény: #78930

Jézus Krisztus Isten fia. 2000 éve emberi formát öltött, lejött a földre. Tanított, hirdette Isten igéjét. Ez nem volt más, mint a szeretet. Semmi mást nem hirdetett. Meg persze elmondta, Ő a megváltó. (Ebben téved a cikk). 3 év szolgálat után a zsidók keresztre feszítették. Meghalt, majd harmadnapon feltámadott. Megmutatta magát többeknek, majd felment a mennybe. De elküldte maga helyett a vigasztalót, a Szent Lelket. Ezzel nem tudnak mit kezdeni a mai nagy kutatók.

Én találkoztam ezzel a Jézussal (nem testben). Megismertem, megváltoztatott. Elvette bűneimet, elvette rossz szokásaimat. És betöltött Szent Szellemmel. És én most is tudok vele beszélni, most is segíti az életemet.

Bennem egy ma is élő Jézus él. Nem fikció, nem kitaláció, nem egy halott Isten elképzelése. És én erről bármikor bárkinek hitet teszek. A szeretet miatt. Mert szeretném, ha mindenki megtapasztalhatná ezt, mindenki boldogabban élhetne.

Ezért vitázni viszont nem akarok, mert ha valakinek erre nincs szüksége, ám ne legyen. Ez nem kötelező.

Nekem jó így, és azt mondom, nekem megérte. Boldog vagyok és kiegyensúlyozott, Isten mindennapos segítségével élem életem. És a családom is.