Re: Incorrect quote array size
sleeptight Előzmény: #78539Nos arra rájöttem, hogy ha magas értéket állítok be akkor bizony órákig töltögeti az adatokat importálásnál. Ha maradok az eredeti 499999-es értéknél, akkor a Saruman Összes-t 1perc 15másodperces szintidővel lepörgeti. Ezután átállítva magasabbra az értéket már nem jelentkezik az említett hibaüzenet.
És végül megvan annak az oka is, hogy miért nem láttam a frissülő adatokat, csak a kézzel importáltat: Symbol/Information/Use only local database = NO a helyes válasz, azoknál a Tickereknél, amit látni szeretnék. Nálam a YES a default, így aztán nem is frissítgette a plugin adataival a chartot.
Felmerült ugyanakkor egy újabb gond, csak hogy ne unatkozzak (legalább nem kereskedek ezekben a hülye időkben): Elveszett a BUX0912 első perce, így a napi nyitó hibás, illetve a Richter egyik árának a végéről lemaradt egy nulla, amivel így szépen egyenesre vasalja a chartomat. És ezek csak amiket észrevettem. :D Mondjuk szerintem ennek az állandó ki-be lépegetés, és kapcsolgatás az oka.
Szóval, valaki a mai napot feltenné valahová, hogy ez utóbbiakat tudjam orvosolni?
Köszönöm.