DAX
banyaiz Előzmény: #786358Szerintem valamit félreértettél nálam. Mert várhattam volna 9800-ra is nálam nincs kizárva az ilyesmi, hogy totál más irányba várjam mint ahová megy. :)
De most éppen az történt , hogy év végére 11-11500 közé vártam. Már elég régóta, egész pontosan a Trump megválasztására jelentkező rallyra úgy értékeltem jó év végénk lehet.
De ettől mondom várhattam volna 9800 -ra is mert képes vagyok ilyesmire. :)
Képes vagyok olyan őrültségekre is, hogy várnám mondjuk felfelé, de megjátszom egy napon -héten belül várt korrekció lehetőséget. Aminek sokszor a vége kudarc. :)
Mondjuk tipikus példája ennek 11200 alatt shortot nyitottam mint korrekciós várakozás 11 k körüli céllal FED miatt. Ami nem jött be.
Az olasz szavazásnál merült fel szerintem 10300-9800 mint lehetőség. Emlékeim szerint ott is az mellett voltam nem lesz komoly esés belőle megveszik.
De mondom még egyszer nem kevésszer előfordult már velem olyan, hogy más irányba mozdult 1000 pontot mint amerre vártam, vagy nem úgy, vagy nem akkor stb.
Mondjuk az idei év dax kereskedésem kitűnő példa erre mert nagy bukták és nagy nyerők is akadtak benne. Kicsit kaotikus volt. Legnagyobb butaságom Brexit utáni rallyban baromi jó longom volt és vártam is vissza bőven 10 k fölé. Erre 10 k alatt átfordultam shortba egy korrekcióra játszva, ami igen drága lett. Van ilyen.
Lenthor pedig leginkább napon belül nyomul ahogy látom. Lehet 1 nap több pozíciója volt daxban mint nekem egész évben. Az megint egy másik dolog következő fél órában hová várod , vagy a következő 2 hónapban hová várod. Ebből lehetnek furcsaságok a beszélgetésben ki mit hová vár.