Regisztráció Elfelejtett jelszó

volner megbuggyant?

prospero Előzmény: #786077

szóval a devizahitelre vásárolt lakást és a munkahelyeket én egzisztenciának tekintem még akkor is ha ez csak egy átlagos magyar egzisztencia volt 2009-ben. De már megint árulkodó a hozzászólásodban hogy szerinted a ballibek 8 év kormányzás után sem tudtak normális egzisztenciát teremteni az embereknek. és még erről id elég sok mindenkinek kellett lemondani a ballib kormányzás következtében olyan 400.000 embernek aki pár évre munkahelyet vesztett ami 400. 000 családot jelent te kis empatikus - aminek következtében repült a lakás is mivel nem tudták fizetni a törlesztőt. Ebből egyenes következmény volt a tvben mutogatott üres hűtőszekrény, a kivándorlás felgyorsulása, és a ballib banda 10%-a.

Én meg azt mondom, hogy ne legyen mohács - mivel ellentétben veled én valóban aggódom hogy egy felelőtlen banda kezébe kerül az ország, akire még a kutyámat sem bíznám rá, múltbeli tapasztalatok okán.

Ha elfogadom az érvelésed a 12000 milliárd államadósság növekményből 30-40%-ot kapott a fidesz szerinted. Ami 4000 milliárd. 8000 milliárdot meg a szocik. Ezt állítod ugye? Majd a fidesz 2010-ben felrúgta ezt a megállapodást és fájlalod hogy a szocik nem kapnak az osztozkodásból. Jól értem ugye? 2010 óta 2015-ig nominálisan 3500 milliárd forinttal nőtt az államadósság, úgy hogy a szocik által hátrahagyott kamat 1000 milliárd évente. Szoclib kormányok idején meg 12000 milliárddal nőtt 8 év alatt. Nem baj ugye ha a fentiekből azt a következtetést vonom le, hogy a fidesz alatt 8500 milliárd forinttal kevesebb a "lopás," tehát érdemes volt elzavarni a szocikat.