Regisztráció Elfelejtett jelszó

volner megbuggyant?

banyaiz Előzmény: #785710

Bízom benne azért , hogy a jobboldali táboron belül vannak annyira értelmes emberek is átlássák azt, hogy mind a Jobbik , mind a Fidesz egy hatalmas parasztvakítást nyomott ebben a migrációs műsorban.

Egyik nagyobb volt mint a másik. Abban hiszek akadnak azért ilyen szavazópolgárok, tömegesen e azt nem tudom. Mivel nagyon nincs kire szavazzanak a jobboldalon. Így nehéz kideríteni, hogy mennyi ilyen létezik sok mindennel sújtott szegény országunkban. :) (nincs kire szavazzanak ezeken kívül hála Viktornak kinyírta a kisgazdákat és az mdf-et is, kereszténydemokratákat pedig hűbéresi sorba döntötte)

Kizárásos alapon én így jutottam Lajoshoz. :) Nemcsak a gonosz migránsok miatt nyilván.

Azt belátom ahhoz azért kell egy képzelőerő, hogy Lajost mint jobboldalit, választók tömegei elképzeljék. Valahol középen van ő , és nem ez a klasszikus menetelő szlogenes , nép/nemzeti jelszavakat ordibáló figura. Megmutatjuk a kutya Szerbiának, meg a gonosz Brüsszelnek hol lakik a magyarok Úristene , nem nem igazán itt mozog ő a jobboldaliságban. :)

Ettől még jobboldali beütésű , csak nem az a harsány típus. :) Így nehéz beazonosítania a jobboldalon álló de jobbikból fideszből is kiábrándult "tömegeknek". Idézőjelben tömegeknek. :)

Egyelőre egyedül alkotom ezt a "tömeget". :) legalábbis itt a fórumon. De hiszek azért benne , hogy akad még néhány magát jobboldalinak valló aki valami ilyesmit érez az országban.

Röhejesnek tartanám ha a mai jobboldal azon vitatkozna, hogy fidesz, vagy a jobbik volt e hazaáruló ebben a migránsos sztoriban. Bár nem lepődnék meg rajta, ha ez sok szavazót izgalomba hozna. Inkább ott látom a vita tárgyát melyik volt retardáltabb , hát ebben éles a verseny fej-fej mellett.