Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

volner megbuggyant?

banyaiz Előzmény: #785663

PC vége nem egyenlő emberirtás mert a PC még el se kezdődött. Nagyon messze vagyunk tőle.

Az lenne az ideális állapot szerintem amire azt mondanám PC ha lefedné a lakosság döntő többségének az elgondolását a világról és a politikusok mozgásteréről. De hát ettől nagyon messze vagyunk még Európában is. Ha itt PC gondolkodás lenne egy politikus előállna ilyen együgyű politizálással mint Viktor a migrációsválság során a támogatottsága 0 alá esne. Az ügyészség pedig hivatalból nyomozást indítana ellene közösség elleni izgatás miatt kb. :) Vagy terrorizmusért , alsó hangon 10 évvel. Na ez lenne a PC állapot. :) Az lenne az a szitu amikor PC -ről beszélhetünk.

PC sem garantálja az emberirtás kizárását. De az esélyét valamilyen csökkenti vsz. Éhség, szomjúság nagy úr, felülírja az ilyen ideológiai szempontokat.

Egy biztos annak semmiképpen nem örvendeznék, hogy PC vége halleluja, örömtánc ezt a "gondolatmenetet" nem tudom hová tenni. :) Persze nem kell túldimenzionálni mert kb annyi gondolkodás van mögötte mondjuk valami nagynak tűnőt , valami ellenségképet jó az ezeknek a szerencsétlen agyhalottaknak úgyis elhiszik. Kb ez a logika van mögötte mikor egy Orbán pl ilyeneket mond.

Bár látva pl ezt az antikorrupciós szervezetből való kilépést egy platformra kerülve oroszokkal , törökökkel , és derék azeriekkel , lehet, hogy komolyan is gondolja. Ami sokkal rosszabb.

Azt érzem a fiú egy kicsit el van szállva , azt hiszi már bármit megtehet itt a derék magyar néppel akik úgy ugrálnak ahogy ő fütyül. Mindent benyalnak, miközben ő jót röhög magában rajtunk. Ideje lenne a helyére tenni mert nagyon elszállt vele a ló, lassan már az országot a saját privát tulajdonának tekinti. Oktató nevelő céllal nem ártana neki egy komoly választási vereség. Nézegettem most napi híreket a veje neve alatt lassan felvásárolja a szállodaipart. Lőrinc barát neve alatt meg a sajtót , borászatot, szállodát mindent amit ér. Közben mond egy-két ilyen "okosságot" , hogy PC vége.