Regisztráció Elfelejtett jelszó

Prosi, ha már be vagy csatornázba akkor kérdezd meg..2

Ibiza Előzmény: #785409

Volt ott pár kérdés sokat nem tudsz kezdeni velük..

Biztos örülne orbán egy platformra teszed az ő 100% át gyurcsóti- bajnai pároséval.. Hitler is tette a 100%-át meg sztálin is hozta ezt.. csakhogy a szavazók orbán 100%-a mögé álltak be..és nem a 51%-ába..azért legyen elég 10év a kormányhivatalok működése alkalmazkodjon a 100%omhoz..ha nem akkor én nem vagyok 100%.

Nálam egy ember elsődleges mércéje mi az amit mond és mi az amit csinál.. ha mondok valamit akkor azt betartom.. Én attól lennék 100%-abb orbánnál, nem kötnék kompromisszumokat a fő kérdésekben.. ha helyes egy út és hiszek benne, alá van támasztva akkor végig kell csinálni..nem eszetlenül ha változik a környezet akkor változtatni kell az úton..de az irány nem változhat..

nem 100%-om van ha saját párttársaimmal saját csapatommal kell kompromisszumokat kötnöm..alapdolgokat kell feladnom..ha azok zsarolnak vagy kényszerítenek bármire is..

Leírtam igen alapból rendben van a gazdaság..jó munka folyt bben az irányban.. pont mato az aki hisz valamiben és hozza a 100%-ot..mégha némi szerencse is volt benne... de ezzel ne tudjuk le a hibákat a hiányosságokat ez egy ostoba gondolkodás lenne.. 5öst hoz gyerek rajzból..attól még nem jó a 2es matek 1es fizika..