volner megbuggyant?
banyaiz Előzmény: #785389Ibiza
csak a PC beszédről elmélkedtem és Lajost javasoltam a Jobbiknak ilyen szempontból is nagy tanítómesterként figyelmükbe ajánlottam. :)
Prospero:
Másik oldalról is ez folyik mondod. Ez egy politikai vita. Valaki azt mondja nem túl bölcs dolog egy objektíven létező problémát gyűlöletkeltéssel kezelni. (Ezzel egyet tudok érteni )
Másik fél azt mondja erre érvként gonosz PC, és nem beszélhetek szabadon miközben teli szájjal nyomja a gyűlöletpropagandát. Aztán elvitatkoznak egymással.
Választókra bízva ők mit gondolnak erről. Ez a politika.
Miközben a logika igen egyszerű a folyamatban gyűlölet egy elég erős érzelem amit jól fel lehet használni. Ősi politikai eszköz.
Jön a közmédia (Petőfi adta ki ezt a közleményt amiről beszélek) és egy állampolgár beszólására a személyét támadja mint érv. :) Aztán örül , hogy vége a PC beszédnek.
Szóval elég zavaros dolog ez a PC beszéd vége sztori, de azt kell mondjam elég egyszerű világ is. :)
Félelem kapcsán a félelem és a gyűlölet nagyon közel vannak egymáshoz mint érzelmek egyik másik következménye. De ez már a pszicho szakemberek témaköre. Csak amatőr pszichomókus vagyok. :)