Prosi, ha már be vagy csatornázba akkor kérdezd meg..2
Ibiza Előzmény: #785402a lényeget azért vedd le.. mi a f..ért kell félig csinálni valamit? másrészt azért több felvetésem volt..offshore sem a letelepedésihez kapcsolódik főleg..
Én a magam területén 100%-ot teljesitek..amit elvállalok azt a legjobb tudásom szerint csinálom.. tehát ezt elvárhatom másoktól is.. főleg azoktól akik "képviselnek" engem és a bizalmamért nyalták a seggem..
"akkor sem ibiza és csusza igényeihez fog igazodni teljes mértékben"
Ne légy mesüge prospi.... az nem az én igényem vagy csuszáé.. hanem társadalmi igény..semmi hasznom az egészből "csupán" annyi, rendben mennek a dolgok..nekem ennyi elég.. csak ki kéne nézni a fejedből.. és egy minimális lényeglátás kellenne..ami a gazdasági összefüggéseket is észreveszi.
Nekem CSAk annyi kell végezzék rendesen a dolgukat.. elég legyen a kettős beszédből..és hagyjanak dolgozni..ne ötleteskedjenek..
Ha lenne lényeglátásod akkor azt is látnád a devizahitelesek "megmentésére" miért volt szükség.... mert a deviza/hu adósság arányát sikerült javitani.. de sikerült ezt is f@szul csinálni..mert normális megoldás az lett volna..a felvétel időpontjában aktuális devizaárfolyammal forintositani..
másrészt azért mert a tavarisik jól jöttek ki belőle..