hülyeség
banyaiz Előzmény: #785285Úgy érzem kötözködsz , gáncsoskodsz velem, nem jó következtetéseket vontál le a dumámból. :)
PC beszéd ideje lejárt nevén kell neveznünk a dolgokat. Mint hazaáruló és homokos, terrorista stb . PC beszéd vége nem egyenlő a jogállam végével, vagy legalábbis ezt nem közölték a nyilvánossággal. Szóval ennyit tudtam én elmondani a terrorizmussal vádolt csóka viselt dolgairól ahogy én látom. Független magyar bíróság pedig teszi amit tennie kell. Érdeklődéssel figyelem, még akármi is lehet a vádlottból az ügy végére. Happy end lesz e 10 év helyett 20-ra ítélik kiderül világ legnagyobb terroristája volt, vagy esetleg valami más sül ki a végén. Életfogyt egy csavarral a sztoriban , Csillagba bezárják Magda Marinko mellé. Akármi is lehet a vallomása helyett az ítéletet kell megtanulnia. 0 évtől életfogytig bármi megeshet vele ha még átminősítik a dolgokat. :) Izgalmas egy ilyen terrorvád.
Közben az ország miniszterelnöke majd kommentálja a bíróság munkáját a nyilvánosság előtt, mint most elsőfok után is. Ez is valami PC nélküli beszédforma lehet a részéről. Arról nem tehetek , hogy egy ekkora idióta amit muszáj szóvá tenni.