hülyeség
banyaiz Előzmény: #785262Akkor mondjuk a 2006 -os eseményeknél mit szólnál ahhoz ha a tömegből kiemelnének 1 embert mert mit tudom én megafonozott vagy karmesterkedett egy autó tetején és terrorizmus miatt lecsuknák 15 évre? :) Mert arra is rá lehetne ezt húzni csak szándék kérdése a dolog.
Vagy egy focimeccsnél mondjuk a magyar románnál az utcán rohangáló rendőrökre támadók közül kiemelnénk 1-et és 10 év terrorizmusért?
Azért ez elég tág fogalom ebben a törvényben mindenre rá lehet húzni ha nagyon akarod.
Szerintem a körülményeket figyelembe véve , hogy átrohant az országon nem tudom 500k -800 k ilyen polgár abból egyet kiemelni és így megbüntetni az vsz nagyon gázos.
Úgy gondolom ez az ítélet nem fog így maradni mire eljut jogerőre.
Arányosság elvét nézzük akkor mi jár mondjuk Carlosnak a sakálnak terrorizmusért ha egy ilyen hőzöngőt lecsukunk 10 évre? 5000 év és felnégyelés? :)
Úgy gondolom felmerül annak a komoly gyanúja, hogy a bíró nem tudta magát függetleníteni a politikai vezetés handabandájától. Erőltetett nagyon ez az ítélet. Aki csak simán berohant az semmi vagy ejnye bejnye a másik aki megafonozott az 10 év terrorizmus.