Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #784807Több vita folyt egyidőben az egyik a gonosz migránsokról a másik a gonosz Jobbikról.
Amihez engem kapcsoltál ott Csusza vitázott Prosperoval. De belefolyok abba is aknamunkát megkezdjük/folytatjuk . :)
Szóval ahogy már korábban kifejtettem a fidesz-jobbik gonosz migránsok téma kapcsán ez a win -win a valóságban az agyalágyult-agyalágyult helyzet. Az másik kérdés, hogy ez a választóknál win-win -ként csapódott le aztán utána azon belül még megy egymás hazaárulózása.
"Már írtam párszor változik a világ.. ez emberek rendpártiak..békességet rendet fejlődést akarnak látni..erős nemzeti érdekeiket védő vezetőket.."
Erről az a véleményem , hogy a hülyeség az nem egyenlő a renddel. Az, hogy valaki rendről beszél egysíkú módon az nem egyenlő a renddel. Az egy másik kérdés , hogy az emberek vágynának a "rendre" a "rendetlen világban"és ráharapnak a csalira mint oktondi dévérkeszeg a paprikás kenyérgombócra. :) Ez más témában, de megint egy agyalágyult -agyalágyult helyzet.
A világ problémáinak a legnagyobbika ez, hogy egy demokráciában úgy kell beszélni a néphez ahogy, szerintem. Ebből nagyon sok probléma adódik.
De hát ez ősi probléma nem mai kor terméke. Amióta demokráciát feltalálták ez probléma, csak mára a tömegkommunikáció sokkal komolyabb szinten van ezért más dimenziója a dolognak mint mondjuk a görög városállamokban.