Regisztráció Elfelejtett jelszó

Eladó

Spade Előzmény: #784846

Amiket beraktál címeket te nem nézted meg csak h sok, én pedig meg is néztem 2 lapot legalább a címet is és h mit kínálnak., írtam is h ez semmi te se laknál/aludnál 3-4 másik random faszival ott pl.

- megdrágulnak az albérletek és az ingatlanok és ezért betiltani ? A tőzsdét is be kéne tiltani mert ott megdrágulnak a cégek vagy éppen esnek és az nem jó a dógozó embernek, attól függően h shortol vagy longol. Szal ez a 2 pont mióta játszik már ???? Egy tőzsdefórumon ez elég cinkes, De ne jöjjön Bp-re semmilyen beruházás mert az + munkaerőt igényel és az megdrágítja az albérletet meg az ingatlanokat a városban és az meg milyen már ?....Nem arról van szó h nem tud lakni csak kijjebb költözik még mindig jó elérhetőséggekkel. és ráadásul a zaj se fogja bántani kipihenten mehet dolgozni ha akar

Az a lényeg ha kiadja adózzon, és egyuttal regisztráltatni is kell és vendégkönyvet vezetni, a vendég adataival de ez ma is így van, tehát fekete gazdaság és nemzetbiztonsági kockázat kilőve. Szemetelnek, viszont az általuk itt hagyott pénzből bőven jut a takarításra a zajjal meg leginkább saját magukat zavarják mert ők alszanak ott ha kiadják, ez miért fáj ? (persze vannak jó hangszigetelési megoldások a vii kerben pl. gyakran lehet rá támogatást is igényelni)

Szal nem marad ellenérv semmi, csak az h adózzon és regisztráljon de ez ma is így van.


Na tényleg off.