Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #784591Nem is rossz ha egy Bokrost használok álcázásnak. Ravasz terv.
Nem , az a helyzet nem egy szűklátókörű figura viszont nem könnyen megy neki a néplélek felismerése, ez egy komoly akadály előtte. Nem az a típus akinek könnyen megy , hogy hülyének álcázza magát. Előnyben vannak ezen a téren azok akiknek álcázniuk se kell magukat, vagy erős hajlamuk van az ilyesmire. :) Ez az egy "hibája" van mert ez megnehezíti politikusként a dolgát.
Bízom azért benne, hogy összehoz valamit. Múltja ugye jolly jokerként használták már néhány pártban pl mdf de ő se tudta megmenteni őket.
Egyedül kellene indulnia a pártjával nem szabadnia vegyülnie Gyurcsányokkal stb. Az lenne a nyerő taktika vsz.
(diplomája , nem tudom mi van vele de látatlanban elhiszem neki, hogy járt iskolába, ellentétben néhány politikus társával akikről még a közjegyző által hitelesített másolattal is nehéz elhinnem , hogy valóban oktatásban részesült , mert egy paradoxonnak tűnik a mondandójukkal összevetve. :)
Nekem ő jön be mit ragozzuk a dolgot. :) Kinek a pap kinek a papné ez ilyen.
Koffein:
Az ideális posztja a pénzügyminiszteri de jelenlegi mezőnyből kit tudnánk felette elképzelni miniszterelnökként? Egy Csányit én el tudnék. De jelenlegi pol mezőnyből senkit.
Az az értékrend amit ő képvisel azt el tudnám képzelni Mo-n mint "centrális erőteret" ez a liberális konzervativizmust . Nem ezt a fidesz féle centrális erőteret mert lehet, hogy ez ma a centrum mai Mo-n , de ez valami szörnyen silány dolog szerintem. :)
Utolsó reménysugár a sötétségben. :)