ki csinál mit és mi csinál ki(t) ?
phiona Előzmény: #783652Látom magadra vetted :-) pedig a jobbágyi előzmény sem gáz, szorgos, kitartó, szabálykövető – de ezért beletörődő is. Ez lehet egyfelől 1 válasz a sunyulásra, kérdésre írtam. Amúgy ha a mémet vesszük ugyanúgy determinál… csak másban találjuk az eredetét. Cigányság: igen az egyik gyakorlati példa épp a csecsemőkorban úm „jó családok” által örökbefogadott, szépen nevelt és aztán a cigánysorra visszaköltözők útja akiket hív a vére… de ki lehet törni, ahogy írtam is. Tudom h az igazi bajod azzal amit írtam h ekézem az idoljaidat, sajnos nem tehetek mást mert gyalázat amit művelnek, ez az igazság, amit a lakosság legalább 90 %-a lát – csak nem lép. És butaságot beszélsz indulatodban, hiszen a forradalmakat mindig a haladó polgárság csinálta, nem az arisztokrácia… kevesen voltak, akik arisztokrataként csatlakoztak vagy épp az élre álltak – voltak persze, de 45 után sem halt ki a gondolkodó elit… volt aki emigrált, volt aki „alámerült”, voltak aktívak is, nem csak a seggnyaló oldalon… Szóval jó lenne az egészet újra átgondolnod, nem abból az alapállásból h ellenség vagyok mert nem fényezem a szart mint te.
Amcsi meg egész elképesztő… jóval nagyobb volt ott a baj mint amit a felszínen mutattak. Új időszámítás jön, mindenképpen…