re
prospero Előzmény: #783613elég jól kiveséztük a témát. Innentől fogva nem tudok többet hozzátenni, de látható, hogy innentől fogva kb. hitvitává fajul a dolog arról, ki mennyire fogadja el Schmidt magyarázatát arról, hogy történt, hogy Dózsa neve került a kép mellé.
Annyi még megerősítésként, hogy a referenciapont meghatározás a kulcsa a történetnek. Te három kép összehasonlítása alapján választottál, mindenképpen több info, mint kettőből választani, ráadásul felteszed, hogy ez az új fiatalkori kép a szervezők rendelkezésére állt. Hogy Te a 82-es interjúban mellékelt képben felismered a 13 éves gyereket a wishful thinking kategória, ez már hitvilág kérdése, ahogy én meg nem ismerem fel. Ha a három képet egymás mellé teszed, szerintem is inkább Pruck van az 56-os képen, de mint mondtam a harmadik kép nem állt rendelkezésre mint referenciapont.
Nem tudom egyébként esetleg még azt kellene megnézni, hogy mikor merült fel először, hogy Dózsa van a képen. Mármint hogy Dózsa képe és az ikonikus kép megjelent-e együtt korábban, mert ha igen esetleg, akkor az is kérdést vet fel, hogy miért nyílt levelet kell először írni, mondjuk ez egyébként is érdekes kérdés.