Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vadkert

Sumér harcos Előzmény: #783302

Szia!:)Na,merre jártál??Továbbra is lényegre -törően fogalmazva.:)

Tulképp a következő bevett szokást véltem felfedezni eddig,amiken én szerepeltem,Erdőbénye és Zomba kapcsán.

Erdőbényén ugye adott a szállás,kaját dobtuk össze borkostoloval,2010ben.

Zombán 2016 nem volt adott a szállás,ott mindenki panziot fizetett,viszont kajába nem engedett és a saját és haver pincék boraiba sem fizetni. Sőt reggelit is prezentáltak,még ajándék borokat is.

Na most SVK abszolut a második sémát követi.

Panziot,és a borkostolot itt mindenki fizeti,viszont kajába nem engedünk fizetni(vacsora-reggeli) és az előző 2 helyszin kapcsán fent van a mérce ugy érzem és nagyon sajnálom,hogy a másik kettő helyszin- szervező(Csoki-Keri) nem jön el,hogy viszonozva legyen az általuk prezentált rendezés.

Mivel ezt én egyedül döntöttem el nélküled,igy nem várom el tőled az anyagi hozzájárulást,ha gondolod bekapcsolodsz az érkezésnél,mint a többiek,de ha mégis ragaszkodsz hozzá,hogy te is,mint "rendező" lépnél fel, nem zárkozom el előle,mivel kirekeszteni sem akarlak,előtte hivjuk egymást és szerintem ezt a pontot kell megbeszélnünk.

a program adott,leszervezett, az már kőbe van vésve.

ott nagy változás nem történhet,mivel érkezés legkésőbb 16óra,mindenkit összevárunk,gyorsan sötétedik már,mindenki tetszés szerint auto elhelyezés ki-hol szeretne parkolni,néhány apero és a szállás elfoglalása,utána mennünk is kell a kostolora....és stb stb.

azt hiszem ennyi,majd beszélünk telefonon.