Hozzászólás
Láma Előzmény: #782667"Csakhogy ez nemzeti ünnep volt maki...másrészt majd a mondataidat ne felejtsd el ha mások alkalmazzák a timagyarok" megemlékezésén."
Nem okozol te csalódást pici sziget. Nemóriád csak addig tart, hogy emlékezz, hol hagytad a billentyűzetet. A nemzeti ünnepek szétcseszése a balos kormányok alatt lett meghonosítva, hazafiak által. Kereplősök, Gay motorosok stb.
Ettől függetlenül egyetértek. A felháborodásod teljesen jogos. De fogadj meg egy tanácsot. Hiteles csak úgy lehetnél, ha egyben elhatárolódnál az ünnepszétcseszést meghonosítóktól is valami módon. Nyilván tudsz betenni emlékeztetőnek linkeket abból az időszakból is, (2002-10) ahol valami fórumon ugyanígy méltatlankodtál az ünnep szétcseszése miatt. Merthogy anélkül csak egy sz@rkupac benyomását kelted ám. Sajnálatos lenne, ha tévesen ítélnének meg az olvasók, akiknek a magvas gondolataidat szánod. Aztán ha ezáltal kompetensé válnál a válaszra, kérdeznék valamit, mert teljesen belezavarodtam.
Nem értem ezt a libsi csürhét. Most mi szükség volt visszanyúlni a konzervatív hagyományteremtők megoldásaihoz. Akkor most libsik, vagy nem libsik? De ha már konzervatív eszközökkel operálnak, miért nem veszik át teljesen a bevált megoldást? Hisz honosítva lett a kereplő is anno, mint ünepszétcsesző eszköz. Mért kell mindig újítani? Fütyűnek. Most mért kell fütyűni? Ménem jó nekik, ami már bevált. Ezeknek ez az újítgatósdi a dilijük. Pedig ha kereplővel mennek, símán elvegyülhettek volna a fidesznyik tömegben. Aztánmeg a kereplőt a sípszkenner se észleli. Gond nélkül átjutottak volna az őrzőkön. Be a beltenyészet közepibe. Aztán a tömegben nyugodtan kereplőzhettek volna kedvükre. A fidesznyiknek fel se tűnik. Saját hang. Zajnak meg zaj. Ugyanúgy, mint a fütty. Fura népek ezek. -Mármint a libsik. Nem ám a fidesznyikre gondoltam. Azok nem furák.- Mér jó nekik, hogy összeveretik magukat egy újítás miatt? Ezt sose értettem. Hát nem mindegy, hogy mi kering, mi körül? Bocs. Kicsit elkalandoztam. Visszatérve az eredeti mederbe.... Hoppá. Elfelejtettem, hogy mit akartam még kérdezni. Mire válaszolsz ezekre, eszembe jut. Talán.