védelem tragédia
banyaiz Előzmény: #781639Szerintem a gólok számából látszik , hogy léptünk taktikában. Sajnos a kapott gólok számában is. Ez a cikk vsz korrekten leírja amit ajánlottam tegnap.
Dárdaival selejtezőkörben nem emlékszem olyan meccsre ahol 2 gólt lőttünk volna 1-0, 0-0, 1-1 ilyen eredmények rémlenek.
Storck ezt a 4-2-3-1 -et játszatja általában ahol 3 támadó középpályással állunk fel. Dzsudzsák, Stieber, Kleinheisler.
Dárdainál általában volt még +1 védekező középpályás. Értelemszerűen eggyel kevesebb támadó ezzel.
Storck tett ezzel előre egy lépést vsz csak ez rögtön meg is látszik a védekezésen. Támadóbb a csapat csak ez az ára. Mintha az elvárt játékban is középpályán , szélső játékban sokkal többet birtokoljuk a labdát, több passz, próbálunk "játszani" . Kombinatívabb focit próbál. Csak hát ez így megy egyelőre. :)
2-3, 2-0, 3-3 , 0-4, ilyen eredmények Dárdaival kb 0-1 vagy valami hasonló az is sokszor rögzített szituból.
Feröer ellen hiányoltam a nagyobb kockázatvállalást azt nem igazán értettem miért nem vállaltuk be.
Akárhogy is ezzel az állománnyal azért véges a taktikai variációk száma. Nagyon nem ugrálhat.