Regisztráció Elfelejtett jelszó

együtt és a portik

tozsdenyul Előzmény: #779706

mindig tanulságos, amikor kifejted a te értelmezésedet a kereszténységröl, kérlek folytasd így tovább :)

Sokak okulására szolgál.

"Innentől neked kell bizonyítani, hogy Bayer a gyűlöletbeszédért kapta az állami kitüntetést. Márpedig úgy tudom, hogy azért kapta, mert foglalkozott a gulagra elhurcolt emberek sorsával."

Nem, nekem nem kell semmit bizonyítanom, harmadszor mondom :)

A te általad hangoztatottak alapján rólad kialakult képen nekem mit kellene bizonyítanom? Te küzdesz kitartóan, sokadszor visszatérve rá, oldalnyi mentegetözéseket írva, kitartóan mint malac a jégen, hogy jaj de hát te nem is úgy. Pedig, de, nagyon is, nem én bizonyítom, hanem te magad :)

És természetesen rosszul tudod, az újságírói tevékenységért is kapta, olvasd el az indoklást - az újságírói tevékenysége pedig hivatalosan is gyülöletkeltö, szerintem ö van ezzel egyedül így az országban (ha valakinek, mint pl oly nagy álkeresztényeknek, mint te, esetleg ez szubjektíve vagy objektíve sem lenne nyilvánvaló).

Mindenesetre külön köszönet hogy itt a fórumon európa jól létét szem elött tartva, még az örök életnél is fontosabb számodra ez a netküzdelem :)

Ez a fajta örök életet is megvetö elhivatottság ritka a propagandistáknál, biztosan meg is lesz a jutalma, efelöl szemernyi kétségem sincs :)

Szerk: Az megint cuki, hogy úgy teszel, mintha a politikai / hitéleti megkülönböztetést nem te hoztad volna fel, tudniillik, hogy az ún. keresztényi minimum kérdésében politikai nyilatkozatok téged nem érdekelnek, csak a hit... Hát szivi, ezért hoztam neked hitéleti megnyilatkozásokat.

Attól, hogy szerinted azok politikaiak is (persze, ilyen alapon minden az), még nem felejtettem el, hogy azóta sem reagáltál egyre sem egy büdöset sem, de ez a legkevesebb. Ne is foglalkozzunk vele, nézzünk arccal elöre, a fontos sulykolni valók felé :)