bz-nek
banyaiz Előzmény: #778401Nem tudom most olvastam Orwell naplóját mikor BBC-nél dolgozott , történelmi időkben mit tapasztalt.
sztorik otthon nem volt rádiója lemegy a kocsmába meghallgassa a hadi híreket. De meg kell kérnie a kocsmárost kapcsolja be a rádiót mert senkit nem érdekelnek a hírek :) Éppen bekerítik brit expedíciós sereget, de még a rádiót se kapcsolják be. :)
Munkája BBC-nél a Kína Burma India helyzetről tudósítás, az aztán végképp nem mozgatta meg a népet.
Kb mikor a német bombák elkezdtek potyogni Londonban akkor érzett ebben valami változást figyelmet már felkeltette ez az esemény. :)
Tehát azért régen se agysebészek szaladgáltak mindenfelé.
...
Filmeknél szerintem az is benne van, hogy a digitális technika elvitte a látvány irányába. Erre vannak rákattanva látványos legyen. Csak hát mellette nem ártana szólna is valamiről. Látvány szempontból megnézel egy Tarkovszkij filmet mondjuk egy Andrej Rubljov pl kedvencemet tőle. Nézd meg csak a látványt 60-as évekbeli film talán , elbújhat mellette a digitális technika az összes filmjével együtt kb csak a látvány szempontból, akkor még a film eseményieről nem is szólva. :)
De hát elkanyarodtunk a gonosz migránsoktól félre viszem a témát.