Regisztráció Elfelejtett jelszó

sztem nem

Ibiza Előzmény: #777846

"..Azaz az emberek egy idő után úgy viselkednek, mint a birkák."

szerintem nem. Hanem megcsömörlenek..elfordulnak a közélettől és saját mikroklímájukban tevékenykednek.

Pontosan a birkák tartanak ki logikátlanul karámbelijeikkel..zászló alá tömörülnek.. természetesen a más szemében a szálkát a magukéban a gerendát sem..

Nagyon nagy a bizonytalanok száma, talán ezen dolgoznak a politikusok ezeket kiutálják a szavazásról.. herótot kapjanak.. úgy gondolják a nemszavazással szavaznak.. de közbe nem.. a pártok birkái hozzák a várt eredményt..minél kevesebb a szavazó annál nagyobb a parlamenti arányuk..zsíros eu-s pozik.. ha már benn vannak nyomhatják a ha én egyszer kinyitom a számat kezdetű nyafit..és erre hullanak a morzsák..ha te nem beszélsz erről akkor én sem arról...aki kimarad az hívja a sajtót és kiselőadást tart.. ha róla derülnek ki dolgok akkor duzzog.

Új pártnak nyoma sincs..pedig igény volna rá.. akkor? vajon mééé..

ui: Én azt gondoltam 10év alatt kialakul a rend..a nyugati demokráciákban szokásos pártirányok..amik lefedik az emberek igényeit.. konzervatív nép- és liberális pártok.. szélső jobb és bal.. a tematikus pártok a zöld- keresztény- és kisgazda pártok... valódi 10-12 párt akikből 5-6 bekerül, nem olyanok akik csak a támogatásért alapulnak.