bz-nek
banyaiz Előzmény: #777349"Szerintem senkinek nem az az álma, hogy egy gyárban gyártósoron
dolgozzon. Csak hát milyen opciói vannak még ha mondjuk egy
betanított munkás az álomkategória a számára a jelenlegi állapotában?"
" Magyar emberek milliói leélték életüket gyártósorok mellett, vagy mezőgazdasági munkában..akkor a betelepülőt ne kelljen már megértenem.. ó szegény..megfájdul a kis keze meg ez olyan rasszistás.. gyártósoron dolgozni."
Két jellemző mondat. Szerinted én ebben a mondatban hol beszéltem arról bárkit meg kell értened kivételezni kell vele a magyar emberekhez képest stb? :)
Mint vszínűséget megkockáztattam ha nincs végzettsége egy betanított munkás meló is álomkategória , még ha nem is erről álmodna.
Erre jössz és kioktatsz arról, hogy neked meg kell értened szerintem a szegény betelepülőt , és ha nem teszed rasszista vagy szerintem. Ezt az értelmezést miből sikerült összeraknod? :)
Mit mondjak erre? Őszintén , már csak a rajz marad, lerajzolni. Egyszer félreérted oké de 20x mikor körül is írom már ez a számomra megmagyarázhatatlan.
De nem vagy ezzel egyedül , ez az ijesztő vhol. Globális migráció kevésbé rémisztő be kell valljam.