Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Láma Előzmény: #774735

Hoppá. Ezen majdnem átsiklottam:

" ezzel jár a konzervativ gondolkodás.. ebben benne van a sportszerűség..az adott szó becsülete."

Tudok is rá néhány példát hirtelen:

"Van még egy tanulsága az Alkotmánybíróság döntésének. Mégpedig az, hogy egy demokráciában általában a demokratáknak van igazuk. Egy demokráciában nem képzelhető el, hogy a kormány a saját programját egyetlen lehetséges útnak minősítse. Egy demokráciában mindig van más út, ha az emberek úgy döntenek."

Folytatom az adott szó és a sportszerűség jegyében:

Csak a zemberek ne döntsenek úgy, hogy népszavazni akarnak, ha én vagyok a kormány.

""A jogállami keretek között elfogadhatatlan, hogy parlamenti többsége birtokában a kormány alkotmánysértő törvények sorával bizonytalanítsa el állampolgárait, sodorja veszélybe a jogbiztonság alapelvét."

Folytatom:

Ezért a sportszerűség jegyében csinálunk egy új kotmányt és ha még annak alapján is alkotmánysértő a törvényünk, akkor átírjuk. (nem a törvényt)

"Magyarországon az emberek megtanulták, hogy [...] Nyugaton van keresnivalónk. Keleten semmi keresnivalónk sincs "

Folytatom:

Csak ha később másként gondolom.

"Én úgy gondolom, hogy a mai magyar politikai helyzetben az, hogy az állam költségvetési támogatásban fogja részesíteni évente az egyházakat, az kifejezetten függőségi viszonyt teremt az állam, egyház viszonylatában."

Folytatom:

Mindaddig, míg konzervatív gondolkodású, sportszerű, mélykereszténnyé nem válok. Mert akkor már nem csuhásozok és elmegyek kezet csókolni a pápának.

idézett mondatodról Einstein jutott eszembe. Ezért szedtem össze ezt a pár idézetet.

"Két dolog végtelen: az univerzum és az emberi hülyeség. De az univerzumban nem vagyok biztos." -