Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #771113Sorosnak kiváló alapítványai voltak és vannak, akik sok magyar szegénynek segítettek pl. továbbtanulni, külföldi ösztöndíjba, akiken senki más nem segített, saját magyar kormányuk sem, saját bőrömön tapasztaltam...én tapasztaltam, mikor tiniként épp hogy volt pénz hónap végén kenyérre, h. mennyit jelentenek az alapítványok, ösztöndíjak.
Orbán bandája is befolyásol, nincs abban semmi különös. Csak Soros nagyban játszik, Orbán miniben. És Orbánnak még sincsenek alapítványai és nem is voltak. Hacsak az MNB alapítványokat nem tekinted annak. :D
Bár USA bankmentése szerintem hibás volt, mindez nem változtat azon, h. a szabad piac igenis müködik, erre Hong Kong az élö példa volt 1970-1997 közt, olvass utána. A világ legszabadabb piacgazdasága volt, ahol törvények biztosítják még ma is formálisan, h. a politika nem avatkozhat a gazdaságba. Eredménye: a fenti arany korszakban 350-szerezett a GDP!
Azt csak te sugallod, h. Soros azokról nem beszél, amiket soroltál. Csak sejtetsz, de valójában nem tudod. Azért, mert olvasol néhány magyar médiát, amibe szürve kerülnek dolgok, mint minden médiába a világon, még nem tudod Soros mit mond. Esetleg lenne teljesebb képed, ha minden nap számos amcsi médiát olvasnál, hallgatnál, mondjuk napi 1 órában, persze anyanyelven. MEgteszed?
Franciák ellen is ment az eljárás. Automatikusan megy, ha megsértik. Valóban komoly következmény nélkül maradt ennek ellenére. De ez általánosságban igaz, az ellenünk indult eljárások tulnyomó többsége is végül megállapodással zárult, komoly következmények nélkül. Amit te írsz, az megint csak sejtetés, és csúsztatás.
Az osztrákok ellen jelenlegi ugyanannyi kritika van, mint magyarok ellen korábban. Gondolom osztrák médiát sem követsz anyanyelven? Én igen. Naponta hallom, hogy különösen a Brenner hágó ellenőrzése miatt hatalmas a hőbörgés Ausztria ellen.