Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #769828Én nem vagyok elájulva cseh söröktől, finomak de nekem nem jönnek be, szeretem a közepesen keserű de könnyebb söröket. a nehéz sörök nekem nem jók, nekem 1 korsó ne szálljon a fejembe..ne tolja meg az agyam.
Német söröket jobban kedvelem..könnyű és keserű.. de abból is a Gösser.. mostanában arra redukálódtam.
A sör alapja a jó forrásvíz..utána a többi.
Ázsiában a Tiger sör jött be...
sörből nem iszom sokat, kajához max egy doboz..vagy ha nagy meleg van akkor 1... ázsiában a fűszeres kajákhoz rákhoz a meleg tengerparton 2.
2,5-3 dl nekem bőven elég egynek.. nem tudom ki a pöcsöm találta ki a 4dl-est
az 5dl-est megittam kettőnek a 33cl-as pont jó volt.. nekem a 3dl-es lenne az ideális..vagy vannak 2,5dl-esek...
anno kedveltem (akkor még dollárboltból lehetett csak venni) a Heinekent Dabot és a Löwenbraut.
Ma már teljesen más ízük van.
Heinekent már csak a komcsi csillag miatt sem veszem.. ha kínálnak mondom nem kérek komcsi sört..régen csak egy kicsi vörös csillag volt rajta most ügyeskedik.. mert be van tiltva..mert önkényuralmi jelkép mint horikeri... ha csinálnék egy karatetermet nagy horogkeresztet raknék az ajtóra.. biztos lenne nagy zenebona..( csak a gyengék kedvéért ázsiában(régi európában is) mást jelent a svastika)