Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #767880

Ez nem freudi elszólás, az egész vita innen indult, hogy a kormány akkor fog gyorsan lépni, ha van társadalmi nyomás rajta azaz érdekében áll. (Társadalmi nyomás volt rajta a netadónál, most a pedagógustüntetésnél, vagy vasárnapi boltzár esetén, de nem a tüntetés ténye miatt, hanem azért, mert a fidesz szavazók sem értettek ebben egyet a kormánnyal.) Lépni fog egyébként is, csak lassabban, - ahogy lépegetett szépen előre az elmúlt években finanszírozás növelésében, (de paraszolvencia eltörlésének ódiumát nem fogja magára venni mert még úgy jár mint a vadárnapi boltzár ügyével, az emberek a privát szférába történő beavatkozásnak élik meg, aztán lenépszavazzák... senki nem tudja mi lenne a hatása annak, ha kiesik a rendszerből

150-200milliárd.

Mondjuk kíváncsi vagyok miniszterként meg mernél e lépni egy ilyet, felelősséget vállalva, feltételezve hogy akár össze is omolhat a rendszer és esetleg az emberek lámpavasra húznak emiatt. Tudom optimista forgatókönyv szerint lsd. Lengyelekre hivatkoztál, bejött. De kíváncsi vagyok magyar néplélek is ilyen "megértő" "érett".

Világmegváltást befejeztem veled ismét.