Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #767865

Hozzászólásod többi részére reagálva ami a szakpolitikát illeti: arról van szó nyuszi, hogy ez a kormány arra megy amerre a társadalom mondja, vagy nagy az elégedetlenség vagy hiszti, kinek hogy tetszik. Innen indult az egész beszélgetés. Folyamatosan nyomod a rizsát,hogy milyen szar a magyar eü, a dolgozók helyzete, hogy az orvosok nagy része nem akar paraszolvenciát, de magad is elismered, hogy az orvosok megosztottak, illetve ellenérdekeltek olyan reformokban ami azoknak kedvezne, akik a piramis alján vannak. Én azt mondom, mint mindig is mondtam, ahhoz, hogy változás legyen helyzetetekben viszonylag gyorsan, ahhoz társadalmi támogatást kellene szereznetek.

Ehhez kellene hogy az orvosoknak legalább azon része aki elégedetlen iránymutatást adjon a társadalomnak.

Majd közlöd, hogy ez Nektek tulkép nem érdek, nem is fog érte eüs tüntetni, a civilek harcolják ki Nektek, hiszen az hogy ti jó fizetést kapjatok, meg megszünjön a paraszolvencia az a páciens érdeke végső soron. Segítek. Ez így nem fog menni. Ennyi. Amikor erre rámutatok, akkor meg megsértődsz.

Visszatérve szakpolitikára. Igen, szerintem az orvosoknak nyomni kellene hogyan tudna a kormány segíteni nektek. Nem fogjátok, mert nem érdek. Igen a kormány megtehetné hogy ő eldönti, de nem fogja, mert nem érdek. A társadalom pedig megvásárolja a szükséges szolgáltatást vagy magánban vagy hálapénzzel. Kör bezárt.

Stadionoknak nincs nagy támogatottsága de nincs olyan mértékű elutasítottsága sem, mint a vasárnapi boltzárnak. Ezért a kormány minimális politikai kockázat mellett ezt megvalósította. Az eü nem ilyen téma.