Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #765202Igen , igen. :) Azért nem releváns a véleményem mert régen történt már, hogy ált isiben koptattam a padot, vagy középsuliban.
De erre így fölkaptam a fejem, hogy nagyok a terhek sok óra stb stb. Visszagondolva nekem nagyjából az volt a programom. Ált isiben napközis voltam alsó tagozatban biztos , felsőben már mintha hazajárós lettem volna . Nem is emlékszem konkrétan hány órám volt alsó tagozatban mert ott voltam délután mit tudom én meddig napközig 4-ig talán. De hát ott már csak ilyenek maradtak meg rúgom focilabdát vagy megyek a mászókára eszem a kenőmájas kenyeret életemben nem ettem annyi kenőmájasos kenyeret zöldhagymával mint ott. :)
Középsuliról már így konkrétabb emlékeim vannak ott olyan nagyjából napi 6 tanóra nagy vonalakban ez volt.
De, hogy valami iszonyat mód ez leterhelt volna erre nem emlékszem , vagy nagy stresszben éltem volna jaj mi lesz az iskolában. Azért ahogy nő fel az ember csak tudja a helyén kezelni a dolgokat idővel, hogy jó ez egy iskola , aztán van az élet úgy összességében kis részlete ez.
Nem tudom lehet most sokkal keményebb, ebben vhogy nem hiszek.
Inkább nekem ez úgy tűnik azért keveredett ez a történetbe , hogy valami diákokról is szóljon.
Azt már inkább el tudom képzelni, hogy maga a tananyag lehetne más ott szakmázni rajta mégis mit adjanak le a nebulóknak.