Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #759347

Megnéztem hétvégén ezt az új DiCaprio filmet...

Hát én nem tudom... Nincs ott egy olyan ember aki a rendezővel átgondolná azt, hogy milyen agyament lett a film?

A Sziklás hegységben úgy rohangálnak az emberek , mintha egy 2km hosszú 1-1 sávos kerékpárút lenne.

Mindenki mindenkivel azonnal találkozik, ha kell, ha nem.

Az már szinte mellékes , hogy az indiánok nyilai olyan erővel csapódnak az emberekbe 110%-os pontossággal (ugye a XIX századról beszélünk), mint egy magnumlövedék (meg olyan távolról is kb.), kivéve azon nyilakat, amiket a főhős irányába lőttek ki, mert azok mind mellé mennek- mert ezektől a kliséktől mentesen már amcsi filmet már nem is várok.

De... Szóval a főhősnek kb. 50 km-t kell megtennie amíg hazajut, mindezt úgy, hogy közben egy medve darabokra tépi, de két max 3 nap után már lábra áll, eltemetik (seb persze nem fertőződik el halálosan a medvétől úgy magában, sem a föld alatti szennyeződésektől, sem gyógyszerek nem kellettek) aztán beugrik a sebes folyóba amin a jég darabok úszkálnak, ott elvan a krapek bundába öltözve (nem süllyed el), mint én a hévízi termálfürdőben, átúszik a zúgókon vízeséseken , olyan helyen amin még egy egészséges superhero is fagymentes állapotban is oda nyekkenne ,nemhogy egy nulla fokos vízben egy medve által széttépett krapek...

Na ezt is túlélve mit csinál hősünk miközben újra az indiánok lövöldöznek rá? Lóhátra pattan és a lovon leugrik egy kb 50 méteres szakadékba, ahol ő ráugrik egy fára, ami felfogja az esését, ezért nem hal meg. Közben a medve által okozott sérülések is már behegedni látszanak és továbbra sem világos, hogy most azóta 2 nap telt el, vagy két hónap... Na mindegy, az indiánok akik a törzsfőnök lányát keresik nyakra főre) akik inkább kérdés nélkül akarták megölni (gondolom egy halottból könnyebben kiszedik az információt, mint egy élőből, hogy megmentette-e már esetleg a lányt azon franciák kezei közül (persze hogy megmentette és elszaladt 10 dühös francia elől), akikkel a főhős előtte való nap találkozott, az indiánok meg tegnapelőtt csencseltek a franciákkal, de nem jöttek rá, hogy ott a lány).

Na mindegy, szóval miután leesett a csávó a szakadékba az indiánok már nem mentek utána (de hát hideg volt, meg elfáradt a szuperhősünk, ezért gondosan bevarrta magát a saját lóva hasába)... Itt már fetrengtem volna a röhögéstől, ha a barátnőm nem szól rám, hogy ne rontsam el mások szórakozását és mondtam is neki, hogy szerintem a ló szülőcsatornáján keresztül fog kijönni, mert annyira ügyesen bevarrta magát, hogy nem fog tudni kijönni, de a forgatókönyv írónak nem jutott ez a megoldás az eszébe...

Szóval hazaért a főhős, az antihős elmenekült, és fél nap alatt sikerült egy napi előnyt szereznie, de a főhősnek és segítőjének sikerült egy napi hátrányt kb. 3 óra alatt behoznia szerencsére, innentől meg már nem volt kérdés, hogy a főhős kinyírja az antihőst...

Szóval Oscart neki, 2,5 óra folyamatosan előadott szenvedő pofáért megérdemli végre Caprio...

Ha mégsem kapja meg akkor legközelebb muszáj lesz neki valami holokauszt mentő, vagy nácigyilokgép szerepet elvállalnia, hogy vége tényleg megkapja már a kis szobrát...