Regisztráció Elfelejtett jelszó

új év, új lehetőségek

Bendeguz

Szevasztok!

Próbálok gyakrabban idejárni, mert hiányoztok. Lehet felmondok a munkahelyemen és elmegyek egy továbbképzésre és kicsit más szakterületen folytatom a pályafutásomat. Itt a sógoréknál van fél év segílyke, a nettóm 55%-át megkapom. (ami herceg szerint több millió Ft, hahaha! - nem. )

Bő fél éve nincs időm és motivációm se a tőzsével foglalkozni, kihagytam minden ziccert és tök sok bukót nyeltem be, amin most egy 40%-os MSFT nyerő szépített valamit. Jelenleg mindent eladtam, tehát itt az alj! :)

Köszönöm a hozzászólók tippjeit! Az olajos, alulértékelt papíroknak ti mennyi esélyt adtok a fordulatra? A szaúdiak vajon mikor kezdik csökkenteni a kitermelést és az árakat felemelni? Addig nincs értelme hulló kés alá állni.

Lenthor fórumtársat üdvözlöm! Itt láttam először, de egyelőre nem lesz közös témánk, mert nekem a dax nem játszik :) Ha egyedi amcsi részvényekkel is foglalkozol Lenthor, azt örömmel olvasom!

Erősen gondolkodom amcsi mariskás részvények vételén, mivel újabb államokban fogják legalizálni.

http://mic.com/articles/131239/here-are-the-states-that-will-possibly-legalize-marijuana-in-2016?utm_source=policymicFB&utm_medium=referral&utm_campaign=WHFacebook&utm_content=inf_66_285_2&tse_id=INF_49b520a69428478f99223c73e459cf63#.7aaX95AJO

A gond az, hogy ezek jó része pink sheet vacak, sokszoroznak, sokadolnak akár napon belül is.

Ismertek-e nagyobb marijuanas céget, ami mögött van már fundamentum is?

Továbbá: 3D nyomtatás, "lakossági drón" gyártás és aranybánya érdekel.