Re: nincs cím
phiona Előzmény: #755306Ejj de süllyedsz… bár már igazából rég nincs hova. A többiek tudják h az éjjel is van, sokan akkor dolgoznak v nem erről az égövről írnak. A mocsok a te röfögésedben makogásodban van, a fórumtársaid kezelésében, nem a tükörben. Ártalmas vagy és ellenpontnak is erőtlen. Mániád h számítasz fontos vagy – nem, ki kell ábrándítsalak, nem a mondandód érdemel szót hanem amilyen prosztó paraszt vagy 1 amúgy kulturált fórumon. Ezért is emeltem szót h megerősítsem azokat akik szerint ez nem normális, de „úribb” urak és hölgyek nálam, én már rég kimondom, aki a halál torkában van másokkal folyamatosan nem válogat a szavakkal…
Kár érted. Vannak jó flash-ek csak elvész a káoszban. Egy nő bizony h csak 1 ffi szerelmében lehet nő, h szeret és szerethet, ezt nagyon jól látod. De vica versa, a ffi is. És kevés fogalmad van a lélektanról is… csak 1 bombabiztos szeretett és szerető nő áll ki úgy, ahogy én kiállok. Ahol még ez is belefér, h szóljak – nem titokban, elolvasva vagyok, egyetértve nem mindig :-) de megbeszéljük, van h módosítok is álláspontomon. Téged illetően nincs min, csak te nem veszed észre magad.
És: olvasgatnál bébike, nem csak zsigerből kinyilatkoztatnál, tán hasznos lenne. Kérdezgetsz a követő hsz-ben: olvass tanulj bakker… :-) Ide olyanok is írnak akik nem fejezték be a nyóckerben az általánossal – mondom én a sznob. A tanulás nem ezért fontos hanem az agy formattálása miatt de ez úgyis magas, olvasgasd a guglit amit mindig ajánlgatsz és ami amúgy nagyon hasznos lenne, neked is. Talán kevésbé hirdetnél összeesküvés elméleteket is, pont ez az átlátó képesség nélküli frusztrált aprónép mentsvára… h nincs mit tenni mert fönt a gonoszok… és már… és akkor megvan a mentség h bepunnyadtam. A rosszabb a te h de jól fel is fedtem – a mit? :-)