Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #755121

lassan emésztesz..látom betűről betűre haladsz..

rbjjmz/x vagy mi a neve már a mondat végén elfelejtette odaírtam a birkaság kifejezés nem negatív.. ők a fogyasztói társadalom motorja..mellesleg jól elvannak az életben.. elfogadják ami a társadalomban van.. sok öröm kész eszmék értékek..trendek divatok..én vagyok bjuzi..majd csárli..utána franciaszinű..okostelefon.. fujj fujj hajrá.. jó fogyasztói a készkajáknak..médiakonzerveknek.... nélkülük nem lenne világgazdaság.

habony ki a faxszom.. meg kit érdekel.. jó fizetése van miért ne lazulhatna..kinek mi köze hol teszi.. nekem ritka egy gnóm alak.. furcsa izléssel.. egyáltalán nem érdekel.. mellesleg én is voltam ibizán és ennél töbet fizettem..kicsit belecsaptam a lecsóba.. oszt? kellett..le kellett engedni a fáradtgőzt..megtehettem és sokat dolgoztam érte..teljesen magánügy.

Egy DKs nyomja az agyadba a médiából sok ember ennyit keres egy hónapban..sokak éves bére egy utazás.. bla bla..bla.. de ez a dk-s majom sem ennyit keres..ez sima populizmus..demagógia.. miközben ezek a szarok hajtják a zsetont..

az orczi téri zsidó förmedvény sokmilliárba került és be van zárva..el van kerítve.. hallasz róla? mennyi lélegeztetőgépet lehetne venni ennek a sz@rnak az árából mennyi gyerek lakhatna jó..mennyi...bla bla blaa..

sztem annyira nem bonyolult a dolog.. a médiától kapsz gumicsontokat..szaladgálsz mint kismacska ősszel a levelek után...lehet osztani facebúkon..lehet akciózni lehet úgy érezni része vagy a társadalomnak.. közben a média egy játékszere vagy...

Elolvasom ezeket a híreket..mert érdekel a média működése.. mit akar elhitetni velem.. látom ahogy promótálnak valakit..gondosan ügyelve a másik promótáltat ne üsse a megjelenés.. legutóbb pl freit néztem hogy adják kézről kézre..