Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #747666

Szevasz Hathor!

Nagyot nem fordultam :) hisz két irány van, ez avagy az :) illetve a partvonal

ez tőzsde nem eskü, itt nincs kétszínűség, vagy hűség, itt menet van, föl vagy le

ha úgy látja az ember, hogy föl akkor nosza rajta és venni kell, de ha nem így gondolja akkor vagy kivár és figyel vagy shortol ( ezt is lehet spekulatív jelleggel vagy portfolió menedgelés célzattal, nem biztos hogy aki shortot nyit az feltétlenül ótvar nagy esésre számít, lehet hogy olcsóbb így fedezni mint rv-t eladni )

év elején azaz több mint fél évvel ezelőtt más volt a funda a világban, nagyon más, most nem long, nálam nem

a funda pedig hidd el hogy fordul ennyi idő alatt, simán fordul és ezt sokak nem tudják kezelni

A TA vs funda vita pedig értelmetlen ,hisz mindegy is, ha a TA-ba vetett feltétlen hit hozza a pénzt azt kell használni és élvezni, de a véleményem ugyan az, a TA-t a funda írja (még akkor is ha Te vagy én nem tudunk róla)

és aki csak a TA-t haszálja és nincs mögötte gazdasági, és tőzsdepszihológiai ismeret, gyakorlat illeteve erre mutató igény az elzár magától egy plusz eszközt ami felvértezheti a tőkét a bukás ellen.

Amúgy pedig a TA-t szerinted miért hirdetik? "oktatják" ? miért égetik a köztudatba? aki egy csak egy apró lépéssel van ez előtt már simán levadászik bármit........

Amióta 4-5éve így trédelek, tudtam hozni az éves 15-20%-ot, előtte sohasem.

Kinek mi jön be, azt kell használni.