két havi report
joepappaMa 2015.10.08 két hónapos lett ez a portfólióm tehát egy kis összegzés re szántam el magam, és nagyon örülök, hogy most lett két hónapos nem múlt héten mert így most tudom magam egy kicsit fényezni. A lényeg hogy most éppen pluszban áll az összes meglévő papír. Ehhez kellett az 50dollár felé közelítő WTI is, hát persze, hogy kellett mert erre is számítottam hogy megindul felfele. Na azért nem fáklyásmenet ez, múlt héten minden pozi mínuszos volt, majd egy hónapig döcögött a WTI cirka 1,5dolláros sávban, ami elkedvetlenítette az olaj papírokkal spekulálókat és hatalmas vola mellett rángatva esetek kis kiszemelt papírjaim. Szóval most jó minden és még 50 alatt van WTI. Nagyon szeretnék 110dolláros olajat látni. Jelenleg 1400dolláros pluszt mutat a portfolió ebben benne van a még meg lévő nullára írt HERO a nagyon pluszban dobott CRK és a mínuszban dobott SN is.
Egy kicsit a HERO-ról: valszeg összejön a csőd egyezség és visszajön a piacra nem tuti de a híreket böngészve ezt feltételezem, hogy egy nagy részvény nyomdával megoldják a dolgot.